Derfor har vi brug for din mening

Bofas hjemmeside er til for bornholmerne. Det er vores eneste formål. Men hvordan kan vi gøre hjemmesiden bedre for bornholmerne, hvis vi ikke er i tæt relation med dem? Derfor har vi brug for et panel, der kan hjælpe os til at blive bedre. Hvad synes du om hjemmesiden? Hvordan kan vi blive bedre til at være i dialog med jer, på de digitale platforme hvor I befinder jer? 

Bofa er til for dig. Derfor er det en naturlighed for os, at du har en stemme. Du kan få indflydelse på vores hjemmeside gennem brugerpanelet. Det er også gennem brugerpanelet at du giver din mening til kende.

Velkommen i brugerpanelet

Du er inviteret til at blive en del af Bofas hjemmeside-brugerpanel, uanset hvor godt du kender os. Du behøver ikke være teknisk anlagt, eller opfylde andre krav. 

Vi vil høre, hvordan din oplevelse med bofa.dk er. Dette vil typisk foregå gennem online spørgeskemaer. 

Du kan også være den afgørende stemme på nye ideer. Det kan være hvis vi vil lave guides på hjemmesiden. Det kan også være, at vi vil høre dine inputs til hvilke emner, du savner at se mere om eller få fokus på. 

Du bliver en del af Bofas hjemmeside-brugerpanel ved at udfylde skemaet nedenfor. Du kan selvfølgelig altid melde dig ud igen.

Har du lyst til at være med til at præge bofa.dk?

Din deltagelse foregår på frivillig basis. Du kan selvfølgelig, til enhver tid, vælge at sige ja eller nej tak til at deltage i brugerpanelets tests og undersøgelser. Og har du ikke længere tid til at deltage, er det også nemt at melde helt fra.

For at få mest mulig gavn af din feedback, har vi brug for lidt baggrundsviden om dig, når du tilmelder dig. Alle dine oplysninger vil dog blive behandlet anonymt og Bofa videregiver ikke dine oplysninger til andre. 

Som tak for din indsats, vil Bofa invitere dig, og de øvrige paneldeltagere, til et arrangement i Bofas affaldstårn.

Hvis du har spørgsmål til Bofas hjemmeside-brugerpanel, kan du kontakte Bofas brugerpanel-ansvarlige (Henrik, Steffen eller Brian) på brugerpanel@bofa.dk eller telefon 56 92 55 00.

Brugerpanelet er et vejledende organ for Bofa.

Bofa forbeholder sig ret til retten til at undlade at bruge forslag stillet af brugerrådet.

Opret din egen spørgeundersøgelse til brugerfeedback