Affaldstårnet

Affaldstårnet er Bornholms grønne formidlingscenter. Den runde bygning er i sig selv en rigtig god genbrugshistorie, da den oprindeligt har fungeret som Rønnes vandtårn. 

I Affaldstårnet kommer børn, unge og voksne på besøg og lærer om bæredygtighed. Her får de en grundlæggende forståelse for hvordan innovation og udvikling er nøglen til en varig og bæredygtig udnyttelse af Jordens ressourcer.

Skolebesøg i Affaldstårnet forløber oftest over en halv skoledag, hvor eleverne bliver ført igennem en verden af affaldsbehandling, genbrugsmaterialer og får både hands-on og minds-on erfaringer med den nyeste viden om affald, genbrug og ressourcer.

Besøg fra virksomheder, foreninger, eller borgergrupper foregår oftest om aftenen, eller i weekender.

I perioder er Affaldstårnets kalender fyldt godt op, så book dit besøg i god tid.

Besøg i BOFAs Affaldstårn i den kommende tid

På grund af COVID-19 situationen har vi på BOFA måtte begrænse vores gæstfrihed. Det betyder, at vi holder vores skoletjeneste åben for skoleklasser og ungdomsuddannelser, der besøger tårnet som en del af deres undervisning om affald/affaldssortering.

For andre besøgsgrupper (foreninger, daginstitutioner, videregående uddannelser m.v.) er det ind til videre ikke muligt at besøge BOFA og Affaldstårnet. Hold øje med hjemmesiden for yderlige info. Vh. BOFA

Skriv til mig

HENT VORES BØGER

Skip to content