Affaldstårnet

Affaldstårnet er Bornholms grønne formidlingscenter. Den runde bygning er i sig selv en rigtig god genbrugshistorie, da den oprindeligt har fungeret som Rønnes vandtårn. 

I Affaldstårnet kommer børn, unge og voksne på besøg og lærer om bæredygtighed. Her får de en grundlæggende forståelse for hvordan innovation og udvikling er nøglen til en varig og bæredygtig udnyttelse af Jordens ressourcer.

Skolebesøg i Affaldstårnet forløber oftest over en halv skoledag, hvor eleverne bliver ført igennem en verden af affaldsbehandling, genbrugsmaterialer og får både hands-on og minds-on erfaringer med den nyeste viden om affald, genbrug og ressourcer.

Besøg fra virksomheder, foreninger, eller borgergrupper foregår oftest om aftenen, eller i weekender.

I perioder er Affaldstårnets kalender fyldt godt op, så book dit besøg i god tid.

Besøg i BOFAs Affaldstårn i den kommende tid

Som en del af den generelle genoplukning af samfundet har BOFA besluttet at åbne op for ekstern undervisning gældende fra 6. april 2021.

Det betyder, at dagsintuitioner, skoler og ungdomsuddannelser har mulighed for at blive undervist på egen lokation, eller via en digital platform.

Fra 3. maj 2021 vil det igen være muligt for alle interesserede at besøge BOFAs Affaldstårn i Rønne.

Hvis Corona-smittebilledet ændre sig i den forkerte retning, kan BOFA vælge at lukke for undervisningsaktiviteterne uden varsel.

Hold øje med hjemmesiden for yderlige info. Vh. BOFA

Skriv til mig

HENT VORES BØGER

Skip to content